انواع گارد گوشی چیست و هرکدام چه مزایا و معایبی دارد؟

انواع کاور گوشی

انواع گارد گوشی

حتما میدانید، امروزه کمپانی های تلفن همراه برای کم کردن هزینه های خود و تولید تلفن های همراه به صرفه تر، از برخی مواد گاها، بی کیفیت و ارزان، در تهیه و تولید محصولات خود استفاده میکنند. این عامل، افراد را وادار به خرید برخی لوازم جانبی، از جمله گارد گوشی، محافظ گوشی و … کرده است.

در این مقاله مخصوصا در مورد انواع قاب  گوشی و مزایا و معایب هر کدام صحبت خواهیم کرد. به این امید که بتوانید بهترین انتخاب را هنگام خرید این محصولِ اغلب ضروری، داشته باشید.

۱.گارد گوشی سیلیکونی

یکی از محبوب ترین انواع قاب گوشی در حال حاضر، قاب سیلیکونی است. این قاب همان طور که از نامش پیداست، از جنس سیلیکون است. ماده ای که تا حد زیادی مانع آسیب دیدن تلفن همراهتان بر اثر ضربه میشود، بر اثر گرما آسیب نمیبیند و به پنل های فلزی گوشی موبایلتان آسیبی نمیزند.

از مهم ترین ویژگی های این قاب تنوع رنگی بی نظیر آن است. ضمن این که به مرور زمان از بین نمیرود و مثل قاب های ژله ای تغییر رنگ نمیدهد. جنس کاور گوشی سیلیکونی نیز به صورتی است که در دست سر نمیخورد و کار کردن با آن راحت است.

مزایا و معایب گارد گوشی سیلیکونی
مزایا و معایب گارد گوشی سیلیکونی

۲.گارد گوشی چرمی

معمولا این مدل قاب را از چرم مصنوعی اما با ظاهری شیک و کلاسیک تولید میکنند. به طوری که دست گرفتن آن حس بسیار خوبی را منتقل میکند. انواع با کیفیت این مدل قاب، به خوبی از تلفن همراهتان محافظت میکند و جلوی آسیب در برابر ضربه را میگیرد. این نوع کاور گوشی، به مرور زمان آسیب نمیبیند، چسبندگی خوبی دارد و از تمامی قسمت های موبایل خصوصا گوشه ها و جای کلید ها به خوبی محافظت میکند.

این مدل همچنین حجم بسیار کمی دارد و برای موبایل های ظریف بسیار مناسب است. همچنین این مدل در عملکرد تلفن همراهتان اختلالی ایجاد نخواد کرد. تنها ایراد قاب چرمی آن است که از معمولا قادر به محافظت از صفحه نمایش موبایل نیست و اضافه کردن یک محافظ گوشی در کنار گارد، پیشنهاد میشود.

۳.گارد گوشی ژله ای

به نظر میرسد، کاور گوشی ژله ای، پر فروش ترین و محبوب ترین نوع گارد تلفن همراه باشد. جلد گوشی که هرچند ضخیم و سنگین وزن نیست، اما به خوبی میتواند از موبایل شما محافظت کند. این قاب همچنین به خوبی لبه های تلفن همراهتان را میپوشاند. البته باز هم خرید یک محافظ گوشی(یا همان گلس) در کنار گارد توصیه میشود. قاب های خشک معمولا لبه ها را خوب نمیپوشانند و از این نظر قاب های ژله ای به قاب های خشک، اولویت دارد.

تنوع این مدل قاب بسیار بسیار زیاد است. هر نوع نقش و نگاری که دوست داشته باشید، از انواع طرح های فانتزی تا مینیمال و تک رنگ و … در این مدل وجود دارد. برای کسانی که نمیخواهند بدنه ی تلفن همراهشان پنهان بماند اما در عین حال بابت آسیب دیدن آن نگرانند، قاب های ژله ای شفاف گزینه ی بسیار مناسبی است.

هرچند، انواع تقلبی قابهای شفاف پس از مدتی تغییر رنگ میدهد که اگر آن را در معرض نور خورشید نگذارید این مشکل حل میشود.

قاب گوشی ژله ای
قاب گوشی ژله ای

۴.بامپر ها

بامپر ها فقط دور بدنه ی تلفن همراه را پوشش میدهند و قسمت پشت موبایل و و لبه های آن، در امان نخواهند بود. میتوان گفت این مدل، بیشتر جنبه ی تزئینی دارد و طرح ها و رنگ های جذاب آن، زیبایی ظاهری تلفن همراهتان را چند برابر خواهد کرد. اما در صورتی که موبایلتان از دستتان روی سطح ناهمواری لیز بخورد یا ضربه ای به آن وارد شود، کمک کننده نخواهد بود.

پیشنهاد میشود از این مدل قاب، برای موبایل های پایین رده و حتی میان رده استفاده نکنید.این مدل همچنین وزن بسیار کمی هم دارد.

۵.گارد گوشی ضد ضربه

کاور گوشی ضد ضربه، همانطور که از نامش پیداست، قابلیت ضربه پذیری بسیار بالایی نسبت به سایر مدل های قاب گوشی دارد. معمولا جنس این نوع قاب، از فلز یا پلاستیک است که البته باعث میشود کمی حجم بدنه موبایلتان، بیشتر به نظر بیاید. این قاب برای کسانی که هدف اولشان محافظت از بدنه ی تلفن همراه است و نه زیبایی ظاهری آن بسیار مناسب است. هر چند که وزن و قطر آن کمی بیشتر از سایر مدل ها باشد.

اگر جنس بدنه ی گوشیتان چندان با کیفیت نیست استفاده از این قاب را به شدت پیشنهاد میکنیم.

۶.کاور گوشی پلاستیکی

این نوع قاب معمولا از پلاستیک و رزین ساخته میشود. گارد گوشی پلاستیکی تنوع بسیار بالایی دارند و تقریبا میتوانید این قاب ها را در هر رنگ و طرحی که دوست دارید تهیه کنید. اگر قاب خریداری شده، اصل باشد، توانایی بالایی در مقابل ضربه دارد و به خوبی قادر است از تلفن همراهتان محافظت کند. بد نیست در کنار ظاهر جذاب این مدل قاب، به برخی معایب آن هم توجه کنید.

یکی از بزرگ ترین ایراداتی که به این قاب وارد است، بالا بودن نسبی وزن آن است. پس اگر تلفن همراه شما، خود، وزن زیادی دارد یا مجبورید طولانی مدت، موبایلتان را در دست بگیرید، شاید این مدل مناسب شما نباشد. لازم به ذکر است گاهی، در طول زمان، ردِ خط و خش روی این قاب باقی میماند.

انواع گارد گوشی پلاستیکی
انواع گارد گوشی پلاستیکی

۷.گارد های کیفی

گارد گوشی کیفی همانطور که از نامش پیداست، ظاهری شبیه به کیف دارد. گاهی در برخی طراحی های آن، قسمتی از این گارد برای نگه داری کارت های بانکی تعبیه شده و شما میتوانید از این قاب هم به عنواد جلد گوشی و هم به عنوان یک کیف پول جمع و جور استفاده کنید. این مدل کاور، قسمت پشتی، لبه ها و حتی حفحه نمایش موبایل را میپوشاند و از آن محافظت میکند. یعنی هم نوعی قاب است هم نوعی محافظ گوشی.
از معایب این مدل میتوان به وزن و ضخامت نسبتا زیاد آن اشاره کرد که اگر بدنه ی تلفن همراهتان زیبا و خوش فرم بوده باشد، کاملا پنهان میماند.

سخن پایانی

در این مقاله در مورد انواع گارد گوشی و مزایا و معایب هر کدام صحبت کردیم. فراموش نکنید موارد یاد شده تنها در صورتی درست است که قاب گوشی مورد نظر، اصل و با کیفیت باشد. در این میان هر چند قیمت بالا ضامن کیفیت نیست اما به کیفیت قیمت های بیش از حد پایین (در حد غیر منطقی) ، شک کنید!

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *